Vår familjeresa till Borneo var så mycket lyckad !

guest9Hej Lars och Anita, Passport Travel !
Vår familjeresa till Borneo var så mycket lyckad !
Allt flöt på fint. Alla transfers , hämtningar vid flygplatser och till olika utflykter fungerade bra.
Sepilok var jättefint , den inkluderade maten superb och bra familjehus för vårt boende.
Probiscis lodge vid Kinabatang var enkel där el fungerade intermittent och varmvattnet inte var så varmt..men så trevlig personal, Bendi och hans fru. Det var bara vi och en familj från Karlskrona där så det blev ingen stress på alla båtutflykter som Bendi skötte så fint. Guiden RUDI var fantastisk. Så trevlig och så kunnig. Rekommenderas !! Såg näsapor , makaker, varaner. krokodil många fåglar någon orm i träden katt djur men tyvärr inga elefanter trots sökande efter floden. Vi var där 4 nätter men den andra familjen endast tre.

I Kuching var hotellet Grand Margarita så fint. Vi fick två stora rum med Connection på 9 vån.
Kajakturen var fantastisk. Så läckert. Helt krokodil fritt !! Skall inte missas !! På vägen dit var vi på Orangutangcentra där man såg orangutangerna på nära håll.
Utflykten till Bako var bra. Åkte sedan till Permai som vi gillade mycket. Bodde i huset på mark som var bra. Tittade upp i träd-husen som var jättefina men var för 2 personer och nog inte idealiska för små barn med tanke på alla trappor. Läckert också med närheten till havet och den fina stranden.
Guiden Frank var mer formell och inte så lättsam. Allt fungerade dock ok med transporter och så…Kvällskryssen I Kusching tycker jag man kan hoppa över. Trevligt dansuppträdande dock.

Dagarna i Kuala Lampur var bra med riktigt bra inkvartering på hotellet mitt i centrum och bra rundtur i stan med trevlig guide.

Sammantaget en mycket lyckad resa som vi kommer att minnas.
Alla resor vi bokade fungerade utmärkt. Allt i tid och allt bagage med hela tiden..Hela tiden höll vi oss också friska !

Tack för det goda samarbetet under planeringen av resan!
Vi är sugna på mer…!!

Hälsningar från Christer Elisabeth Olivia och Edvin.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook