Paradisöar – Tioman Island med Kuala Lumpur – 10 dagar

10 dagar  paradisö med stopOver i Kuala Lumpur, Malaysia.

Tioman Island och ligger långt ut till havs på Malaysias östkust. Tioman hade förr bara en liten fiskebefolkning  i den lilla byn Tetek. Ön saknar vägar och alla transporter till de olika resorterna utmed öns vikar sker med båt. Tidskriften TIMES utsåg Tioman till en av världens vackraste öar. Massturism har inte nått ön som är sparsamt  bebyggd utmed stränderna.  Ön är omgiven av azurblått kristallklart vatten och öns fina palmklädda stränder utgör onekligen en idyll. Vi bor på JAPAMALA RESORT som är en av öns absolut bästa resort.

Reseprogram

Dag 1    Utresa från Sverige
Dag 2    Ankomst på morgonen till Kuala Lumpur. Vår guide möter för Transfer till Subang flygplats för flyg till Tioman Island.  Det blir en smidig transfer och kort flygresa till Tioman. Vid ankomst till ön transfer med båt till ert hotell.
Dag 2-7    Logi på 5 nätter på Japamala Resort i spektakulär ”Tree Top Chalet”   inkl. frukost.
Resorten har temaboende i utsökta bungalows intigrerade i naturen men med olika karaktär. Det finns bunglows byggda uppe i träd, eller balanserande på klipporna över havet samt bungalows byggda så att djungeln blir en del av boendet.
Eftersom resorten ligger helt ensam och att det inte finns vägar eller annat störande i närheten, kan du verkligen njuta av naturens stillhet på olika sätt. Hela anläggningen är byggd för dig som vill uppleva harmoni och stillhet några dagar, i full komfort.

På Japamala finns en rad aktiviteter bla. snorkling och dykning. Husrevet ligger direkt utanför den finkorniga sandstranden. Här finns ett rikt marint liv med bla delfiner.  Vill du bara njuta av naturen är det underbart här med en stor mängd vackra fåglar och fjärilar.
För dig som vill njuta av äkta Asiatisk massage finns ett rikt utrustat SPA för gästernas välbefinnande.
Dag 7-9    Efter utcheck transfer till flygplatsen för flyg tillbaka till fastlandet. Transfer vidare till hotell i Kuala Lumpur.
Vid ankomst till Kuala Lumpur, logi 2 nätter på flotta 5*****Grand Millennium hotell inkl. frukost. Hotellet liggar perfekt mitt i centrum med bekväm närhet till allt!
Dag 8    Hela dagen fria för egna aktiviteter, KL är en trevlig och ren stad med låga skatter som gör shopping till ett nöje men staden erbjuder mycket mer.
Chinatown är som en liten egen liten stad i staden, med ett helt annat utseende, färgglada skyltar, intressanta butiker mm.
Dag 9    Hela dagen fri för egna aktiviteter. Sent på kvällen kommer vår guide till hotellet och hämtar er för transfer till Kuala Lumpur flygplats för hemresa. Flyget går ca kl 24.00 så ni får sova lite,då känns resan kortare.
Dag 10    Åter i Sverige på förmiddagen

……………………………………………….

.

 

 Programmet kan korrigeras efter behag.

Enkelt att korrigera programmet efter egna önskemål. Önskas en längre resa lägger man bara till önskat antal dagar.
Hos oss är en förlängning kostnadsfri! Du betalar endast för tillkommande hotellnätter och ev. tillval.

Enkelt att boka resan – Bra reseförsäkring ingår.

Maila eller ring oss och boka. Betala endast handpenning nu med 1500 kr + ev. avbeställningskydd resten 60 dagar innan avresa. Läs först våra förmånliga resevillkor ”Konsument” i övre marginalen på sidan.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Reseprogram Malaysia