Thailand

 

Välkommen till våra Thailands sidor.

Som resenär kommer du att tycka mycket om Thailand. Det är lätt att resa runt här, de flesta talar bra engelska. Naturen är skiftande och mycket vacker. Här finns allt från bergen i norr till regnskogarna i söder. Dessutom de vackra öarna och stränderna runt hela Thailands kust.
Thailand är ju världsberömt för sin goda mat och här ges du tillfälle att prova rätterna i original.
Kostnadsläget är mycket lågt, en lång semester i Thailand blir ofta inte dyrare än att stanna hemma. Thailändarna är mycket öppna mot besökare och visar en vänlig attityd. Många anser att detta sammantaget gör landet till ett av de bästa länderna i världen att resa i.

Bangkok
Thaland har en mycket lång och intressant histora, att besöka tempelstaden ”Royal Palace” är en upplevelse. Ett område stort som ”Gamla Stan” i Stockholm med utsökt vackra tempel är en upplevelse som  man inte bör missa.  Att se den enormt stora Buddhan helt i rent guld eller ge sig ut på floden och se den flytande marknaden. Att åka upp på den enorma skyskrapan ”Baiyoke Sky Tower” och beundra den gigantiska utsikten över hela Bangkok från takterrassen.  Njuta av ett glas vin till stilla jazzmusik på denna världsberömda och exklusiva takterrass är en sann njutning.
Chiang Mai
Staden har moderniserats mycket och är centralort i norr för många spännande turer. Här gör vi trekking vandringar i området runt den ”gyllene triangeln”
Koh Samui
De höga kokospalmernas ö, idag är de gamla rucklen borta och ön har sanerats till en modern semesterort med välskötta stränder och fina hotell. Öns flygplats tar enbart emot små plan och är nog den minsta  flygplatsen för reguljärt flyg i Thailand. Koh Samui är en ö man spontant gillar och otroligt nog finns den ena fina badstranden efter den andra runt hela ön. På öns nordspets nära flygplatsen ligger en vacker tempelanläggning med gigantiska drakar och Buddhor, väl värt ett besök. ”Njut av livet, åk till Koh Samui” säger en del…
Krabi
Ett litet mysigt fiskeläger som vuxit sig till regionens centrum. Staden är fortfarande liten men i dess närhet finns otroligt fina stränder och inte minst en fantastiskt vacker natur. Bergen står som huggtänder rakt upp ur havet, en natur vars like bara finns i Kina. Från Krabi finn reguljära båtförbindelser med Phuket, Phi Phi och Koh Lanta.
Phuket
Är Thailands största ö med sagolikt fina stränder och vacker natur, det var hit de första turisterna kom och blev så bedårade att folk fortfarande vallfärdar hit. En internationell flygplats tar emot tusentals turister varje dag, här landar både reguljärt flyg och charter. Phukets västkust ligger mot Andaman Sea och det är denna sida som ger den allra bästa dykningen.
På höger sidas menyer finner du länkar till våra utfärder och arrangemang.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Thailand

 • Thailand

  Välkommen till våra Thailands sidor. Som resenär kommer du att […]

 • Similan Islands – Thailand

  Besök Thailands mest berömda dykplatser Similan Islands räknas som en […]

 • Dykdagsturer från Phuket

  Följ med på trivsamma dykdagsturer från Phuket! Det finns många […]

 • Phuket

  Besök Thailands populäraste ö! Phuket är Thailands största ö och […]

 • Krabi

  Krabis stränder är unika i världen Inkörsporten till södra Thailands […]

 • Koh Samui

  Palmernas ö Hit reser många turister för att njuta av […]

 • Bangkok

  Asiens nöjesmetropol och mycket mer Få städer i världen har […]

 • Bangkok – Angkor Wat

  Ett dolt mysterium som återfanns i djungeln för 90 år […]

 • Prislista – Thailand