S/S Lili Marleen

 

Följ med på en underbar kryssning bland världens vackraste öar

Langkawi är huvudö i en arkipelag av 99 soldränkta vackra öar, en ögrupp som sedan sträcker sig upp utmed hela Thailands södra kust. Detta havsområde av Andaman Sea är ett av de vackraste i världen med sitt kristallklara vatten, unika öar med underbara vita stränder omgärdade av tropisk regnskog. Under segelperioden är det ingen risk för sjögång, havet är oftast spegelblankt med en svag svalkande sjöbris. Perfekt  för att segla ”Tall ship”

Kryssa med oss på tyskbyggda lyxkryssaren Lili Marleen, en 3 mastad 76 meters segelfartyg av typen ”Tall Ship”. Skeppet har ingen speciell rutt utan kryssar runt hela tiden. När du kommer ordnas transfer till närmaste pir så du aldrig behöver invänta båten, lika när du skall debarkera efter avslutad segling. Därför kan du stanna på båten 3-4 dagar eller exakt så länge du vill.

Skeppet har 25 rymliga hytter där inget  har sparats på lyx och komfort. Varje hytt är en suite med litet vardagsrum med sovavdelning och det typiska runda ”seglarfönstret”. Det finns t.o.m. en stor platt-tv med video i varje hytt mm. Hela båtens inredning är handbyggd i körsbär/rosenträ med vackra inlägg i ädelträ. Servicen du får är personlig och av högsta klass.
Segelytan är imponerande 1200 m2.

Promenaddäcket är rymligt och inbjudande med sköna solstolar där man kan njuta av en vidsträckt vy över Andaman havet och kringliggande tropiska öar. En utsökt bar där man innan middagen kan avnjuta ett glas champagne medan man ser hur solnedgången färgar hav och öar i purpur som snart sakta övergår till natt.

Efter en välnärande frukost erbjuder dagen fullt av aktiviteter som strandhugg för bad och nöjen på fina öde stränder. För dig som inte är höjdrädd finns möjlighet att klättra i riggen och hjälpa till att fälla ut/ in seglen. Eller bara koppla av med en bok i en skön däckstol och njuta av livet. På kvällen avnjuter vi en utsökt middag tillsammans under stjärnorna. Efteråt träffas vi i den rymliga loungen vackert inredd med exklusiva möbler.

Att få segla några dagar på ett riktigt segelfartyg är en upplevelse av stora mått, men att göra det på ett segelfartyg som konverterats till super lyxkryssare är en helt annan sak. Unna dig och din reskamrat denna lyx ett par dagar.
Passport Travel har några förbokade hytter annars är det lång väntetid för att få en hyttplats på båten.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Utfärder Kuala Lumpur

Utfärder Kuantan