Resor till Malaysia

 

Exempel på några av våra mest omtyckta resor

Vi skräddarsyr alla resor så du kan justera resan efter dina önskemål.
Vi flyger är reguljärt och det finns dagliga flyg .

 

14 Dagar: MALAYSIA DRÖMRESAN

Bo på lyxhotell med roterande takrestauran mitt i KL-city. Upplev Taman Negaras regnskog, guidade turer, logi med helpension. Därefter Paradisön Langkawi, bo på populäraste stranden inkl. Linbana upp på öns högsta berg, båttur för att se havsörnar mm.                                    Pris från 11,400 kr + Flyg                                        Läs mer…………

 

14 Dagar: MALAYSIA RUNDRESA

Se storstaden Kuala Lumpur, privat guide, stadsrutntur mm. Vi reser vidare till Malacka en spännande kolonialstad, flodkryssning mm. Sedan åker vi upp till Cameron highlands, även kallat Malaysias fruktträdgård. Här är klimatet svalt så här finns stora teodlingar. Sedan går resan vidare till Penang med guidade turer i Georgetown och ö-rundtur innan vi kopplar av med ett par dagar på härligt strandhotell för sol o bad.   Pris från 11,700 kr + flyg             Läs mer…….

18 Dagar: STORA MALAYSIA RESAN med BORNEO

Denna resa ger det bästa av allt; Storstad, Kula Lumpur och Kuching. Flodkryssning, paddla kayak på djungelflod, möt vilda orangutanger. Kinalbau Park, Sepilok, djungelexpedition i Sakau möt vilda elefanter. Var med när stora havssköldpaddor lägger ägg i sanden. Vi avslutar med några dagar för sol o bad på fina Langkawi med guidade utfärder.   Pris från 19,900 kr + flyg                                          Läs mer……..

14 Dagar: MALAYSIA ISLAND JUMPING

Upplev de bästa öarna. Vi skräddarsyr din resa så just du får exakt den resa du önskat dig. Underbara Langkawi, Världens vackraste ö Tioman, Paradisön Redang, Pankor Island, Penang… kombinerat med Storstad

Pris från 9,800 kr + flyg                                              Läs mer………

prisgaranti

Upptäck Malaysia – Res till ett dolt paradis!

Med vår hjälp vill vi visa att Malaysia är en idealisk destination för din semester resa. Det är här du finner kritvita stränder med kristallklart vatten att dyka eller snorkla i. Riktiga paradisöar ännu orörda av massturismen. Vid sidan om det finns en av världens finaste nationalparker ”Taman Negara” som ligger som en tropisk ångande ädelsten mitt i landet. Här finns vilda tigrar, elefanter, noshörningar mm. Dessutom en av Asiens finaste huvudstäder Kuala Lumpur.

Kuala Lumpur – Malaysias huvudstad

Res med oss till Kuala Lumpur, en fin stad som man gärna besöker och återvänder till, den har nämligen allt.
Shoppingen har blivit stor sedan Hong Kong blev kinesiskt och det är verkligen billigt här. Chinatown marknad är väl mest känd, billigt men mest kopior av allt, kvalitetsvaror hittar man i märkesbutiker i de stora shoppingcentren. Nöjeslivet omfattar det mesta från enkla restauranger till flotta nattklubbar. Genting Highland ligger högt uppe på ett berg nära staden där temperaturen tack vare höjden blir lägre. Här finns världens största berg o dalbana, Casino mm.
För den som vill bada finns ett ”waterland” med en gigantisk vågmaskin för surfare men även en mängd andra vattenaktiviteter.

Taman Negara nationalpark

Är en mycket stor nationalpark av orörd regnskog. Man anser att den äldsta regnskogen i världen finns här. Inne i djungeln bor fortfarande en kvarleva av Malaysias ursprungsbefolkning som jagar med blåsrör och lever mycket primitivt. Här har även en stor grupp tigrar fått en skyddad tillvaro, men även elefanter. Vi har utfärder med övernattning för dem som vill besöka en riktig regnskog med alla dess djur.

Malaysias fina paradis öar – Vi har resor till 20 utvalda öar

Res med oss till Malaysias finaste öar. Med oss kan du resa till alla underbara öar, vissa dolda pärlor finns vekligen här. Mest kända är utan tvekan Redang Island och Langkawi som kuriöst nog ligger på varsin sida av monsunbältet. När det är regntid på Redang under november-februari har vi fantastiskt fint väder på Langkawi.
Malaysia har många fler paradisöar med kritvita stränder och kristallklart vatten som vi arrangerar resor till. Några exempel på öar du kan resa till är: Penang, Pankor och Pankor Laut finns även på västkusten. Redang, Lang, Tioman och Sibu ligger på östkusten.

Malaysia erbjuder bäst dykning i världen

Sipadan Island är utan tvekan den mest berömda dykdestinationen i världen men grannöar som Mabul Island, Lankayan och Mataking är goda kandidater till 2:a platsen. Långt ut till havs liger Layanag Layang och på Malaysias östkust Redang och Lang Island med dykning i världsklass.

Var med och se när stora sköldpaddor kommer upp på stranden och lägger ägg

Mest känt är Selingan Island utmed Borneos kust, sköldpaddor kommer även upp på  Lankayan och Mataking Island.
Res med oss till Malaysias östkust, till stranden Rantau Abang där världens största havssköldpaddor ”Leatherback” som väger upp till 900 kg kommer upp och lägger ägg på sanden. Under säsongen kommer det upp sköldpaddor och lägger ägg varje natt. Sammanlagt finner  man 7-9000 äggläggningsplatser per år på denna strandremsa.

Borneo – unik med sina orangutanger och näsapor

Det finns så mycket att säga om Borneo, dess paradisöar och oöverträffade dykvatten för sportdykare, naturen med vilda Orangutanger mm vår program är så stort att vi  har en särskild presentation bara om Borneo. Där kan du delta i riktiga djungelexpeditioner och även besöka huvudjägare djupt in i djungeln. Välkommen till våra Borneosidor.

 


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Reseprogram Malaysia

Utfärder Kuala Lumpur

Utfärder Kuantan