Rekommendation: Gör den här resan!!

guest1Vi är nu tillbaka efter vår resa till Borneo och Kuala Lumpur. Det har varit 14 fantastiska dagar.

Våra förväntningar har verkligen infriats. Alla arrangemang har fungerat perfekt. Vi har haft bra, kunniga och trevliga guider hela tiden, vi har ätit utsökta måltider och alla människor vi träffat har varit mycket vänliga och trevliga.

Vi blev mötta på flygplatsen i Kuching av Wayne som sedan var vår guide under de dagar vi var i Kuching. Vi besökte Bako nationalpark och gjorde en härlig vandring i området. Fick se en hel del av de djur dom finns där, näsapor bl.a.

Vi gjorde en kajakutflykt som gick genom ett underbart flodområde. Våra guider på den utflykten var mycket kunniga och trevliga och lagade en mycket god lunch till oss.

Det som gjort satt störst intryck hos oss var mötet med människorna i långhuset och den fantastiska oförglömliga övernattningen i djungeln. Den var strapatsrik men magisk.

Vi besökte  Mulu och grottorna och bodde på fina Marriot Hotel. Resan avslutades med några dagar i Kuala Lumpur. Vår guide på Cityturen var mycket engagerad och gav oss en bra bild båda av staden och av dess historia.

Vi har alltigenom haft en mycket bra resa och är mycket nöjda!

Hälsningar  Eva Larsson och Jan Bengtson


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook