Marsalforn-Gozo

 

Natursköna Gozo

Gozo är Maltas lillasyster och ädelsten. För malteserna är Gozo som att komma till landet, den lilla ön är grönare än Malta och mer dramatisk med väldiga stup och raviner. Gozo har även fina badstränder men för dykarna är detta nr.1. Här finns tre stora vrak varav två passagerarfärjor men det finns även  fina raviner att dyka i och det är här som man kan dyka i ”Blå hålet”. Gozo är perfekt för dig som söker lantligt lugn och fina stränder.

Marsalforn
Är ett litet fiskeläger som ligger bildskönt i en bukt i havet med en av Gozos bästa badstränder. På sommaren kommer många hit för sol bad och avkoppling. Det finns många små restauranger utmed havet och byn passar fint för en promenad framåt kvällen då folklivet är rikare.
Vår bas här är Calypso Hotel som ligger alldeles intill stranden. Hotellet byggdes 2007 och anses som ett av Gozos bästa turisthotell. Hotellet har underhållning på kvällarna och på taket finns en vacker poolanläggning med miltals ostörd havsutsikt. Idealet är att bo här och samtidigt hyra en liten bil så man kan köra runt och upptäcka ön på egen hand.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malta