Malaysiaresa till Cameron Highlands och Penang med barn

guest1Först och främst var vi väldigt nöjda med den resa ni arrangerat.

Överhuvud taget har det varit just detta, att guiderna kan så mycket mer och är så engagerade, som gör resorna med ert företag till något extra.
Vi tyckte vi fick ut det vi önskat och betalt för och vi fick en fantastiskt fin resa.

.

Alla transferns till hotellen var utmärkta.

Federal hotell i Kuala Lumpur, fint rymligt rum, bra service + väldigt bra frukost.

.

Vår tur till Cameron Highland uppskattade vi mycket.

Guiden var den bästa vi hade under vår resa, han var kunnig, intresserad och väldigt lyhörd för oss och våra barns behov och han körde väldigt bra, tryggt och säkert. Vi stannade till exempel vid ett vattenfall och barnen fick leka och bada, vilket nog var höjdpunkten på resan. Marknaden vi besökte, dag två, var spännande för barnen och guiden bistod oss i allt vi behövde.

När vi kom till Penang körde guiden oss till det hotell ni brukar använda.

Vi var väldigt nöjda med hotellets placering, mitt i stan vid en fantastisk matmarknad. Här fick vi två små rum och det räckte för en barnfamilj (det var en dörr emellan rummen), I övrigt var hotellet mycket bra med en fin frukosstbuffe.
När vi pratade med hotellet om det fanns någon fruktfarm i närheten, så ordnade de en utflykt dit, det var ganska nära hotellet. Det var en helt fantastisk utflykt, trots att det inte var fruktsäsong. I priset ingick utmärkta guider, många träd och frukter att se och en härlig fruktbuffe. Något vi verkligen rekommenderar för barnfamiljer.

När det gällde turen till Bukit Merah Orangutang Island hade vi lite svårt att förstå guiden och hur turen var upplagd.

Det hade varit bra att få information om att området runt omkring Orangutang-ön erbjöd flera aktiviteter för barn, vi förstod inte om det var inkluderat (tidsmässigt) i utflykten vilket hade passat oss. Nu åkte vi hem istället.

Turen till Nationalparken i Penang var en härlig upplevelse.

Guiden var väldigt duktig, han var dessutom involverad i centret för de stora havssköldpaddorna, vilket gav utflykten ytterligare en dimension. Överhuvud taget har det varit just detta, att guiderna kan så mycket mer och är så engagerade, som gör resorna med ert företag till något extra. Det fanns inte flytvästar till barnen, något att nämna till andra barnfamiljer kanske? Vi hade dock med oss egna så det fungerade bra för oss. I beskrivningen stod att det var en längre promenad från sköldpaddsreservatet tillbaka till färjelägret. Eftersom vi hade en treåring och ingen vagn och en av de äldre hade problem med ryggen så löste guiden det så att vi åkte båt hela vägen tillbaka istället, guld värt för oss och väldigt trevligt att de var så flexibla.

Lone Pine Resort, vid en härlig sandstrand på ön Penang passade oss väldigt bra,

Särskilt rummen var utmärkta med två rum och balkong för vår barnfamilj. Vi hade dock problem med ac:n på rummet  och det var flera turer för att få ordning på det samt att byta rum. Det tog några dagar innan det blev bättre och det tog också flera diskussioner för att få kompensation för det. Det löste sig dock senare och vi blev nöjda med kompensationen.

Sammantaget är väldigt nöjda med vår resa och de många upplevelser vi fick ta del av.

Tack för att ni hjälpt oss till en riktigt fin upplevelse.

Vänligen Hanna Carlander


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook