StopOver – Federal Hotel Kuala Lumpur i Malaysia

 

Genom vårt samarbete med Asiens största tur/hotell bokningsagent kan vi erbjuda samtliga hotell i Malaysia till mycket förmånliga priser. Du väljer själv hur länge du vill vara här.

Lyxiga Federal Hotell i Kuala Lumpur

Som vårt 1:a val har vi valt lyxiga Federal Hotell som ligger mitt i centrum. Precis på det populära ströget med shoppingcenter, restauranger och nöjen runt hörnet. Behöver du koppla av från staden har hotellet en härlig trädgård med pool och solstolar, poolbar mm. Inomhus finns ett stort gym. Många av rummen har utsikt över närbelägna ”Twin Tower”. Hotellet har flera restauranger, barer, Internetservice och allt du kan förvänta dig av ett bra hotell. Rummen är stora och ljusa dubbelrum med snyggt kaklat badrum och minibar, Tv, aircond mm. På kvällen kan du göra ett besök i nattklubben.

Missa inte shopping i China town

Kuala Lumpur har numera övertagit Hongkongs roll som handels metropol i Asien. Här finns allt till otroligt låga priser, främst märkeskläder, elektronik, kameror och guld. Shoppingcentren har speciella butiker för respektive kvalitetsmärke. I närheten av hotellet ligger China Town, där trafiken på kvällarna stängs av och gatorna omvandlas till en stor marknadsplats. Här finns ”allt” att köpa, utbudet är enormt. Fint hantverk blandas med krafs, spännande kinesisk medicin mm. och det säljs kopior av allt. Gatukök, folkliv och puls, ger en spännande atmosfär. ”Glöm inte att pruta.”


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Reseprogram Malaysia

Utfärder Kuala Lumpur

Utfärder Kuantan