KOMBINERAD BORNEORESA MED DYK-DJUNGEL-STORSTAD

guest5Hej Passport
Måste tacka för en mycket välordnad resa och vi är mycket nöjda med arrangemanget. Resan kostade mycket pengar men det var absolut värt varenda krona. Vi är så nöjda med hur ni snickrade ihop den och att allt funkade så bra.

Vi kom först till Kota Kinabalu och bodde på Horizon Hotell. Hotellet var väldigt trevligt och låg bra till. Transfern funkade perfekt.
Mabul var hur trevligt som helst och dykdagen på Sipadan var fantastisk. Vi hade kunnat lagt en till dykdag på Sipadan då vi hade 10-12 dagar på ön.
Tabin Wildlife Reserve var mycket trevligt och vi såg en hel det spännande djur. Vår guide var jätte gullig och tillmötesgående, med andra ord vi var jätte nöjda även här.
Därefter transfer till Sandakan där ni bodde på Sheraton Four Point Hotell:Denna stad/by var mycket trevlig och hotellet var riktigt bra, transfern perfekt.

Resan fortsatte med en tre dagars djungeltur Sepilok-Sakau-Abai. Med flodturer och andra äventyr Även denna djungeltur var fantastisk, hade en ung kille som guide som var underbar  Även här hade vi tur och fick se massor med apor, krokodiler och vackra fåglar. Efter turen körde de oss till Sepilok Nature Resort som ligger vid en liten sjö. Mycket trevligt hotell och god mat. Besöket på orangutangcentret super. Hade tur med att det vimlade av orangutanger när vi var där.
Resan avslutades med ett par dagar i Kuala Lumpur där vi bodde på Federal Hotell.
Även här har ni lyckats med att välja ett hotell som låg perfekt, och standarden var mycket bra.Transfern funkade klockrent även här.
Helen J.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook