Kapalai Island – Borneo

 

Välkommen till sportdykarnas paradis, en resort byggd helt för dykare.

Sipadan ligger nära och Kapalai utgör en bra bas för dykning kring Sipadan och dess närområden. När du reser hit är du försäkrad om att få världens bästa dykning,  det här området är unikt i världen. Första intrycket när man ser Kapalai är ”detta kan inte vara sant”. 45 minuter med båt rakt ut i havet och där mitt i vattenmassan står denna anläggning. Du måste uppleva atmosfären de solvarma bryggorna, det kristallklara vattnet och det exeptionella marina livet. Unna dig ett par dagar här!

Anläggningen är skyddad av korallrevet
Anläggningen står på ett stort korallrev som effektivt bromsar vågor och ger 100% skydd för byggnaderna. Bungalowen håller hög klass och det är fantastiskt att gå på bryggorna och titta ned på fiskarna i det klara vattnet. Man somnar skönt till det fridsamma kluckandet av vågor under huset. Eftersom det inte finns någon mark och växter finns ej heller flugor och mygg vilket ju är skönt.
Detta är sportdykarens paradis!
Som dykplats är Kapalai bra men det är grunt runt korallrevet. Vad som utmärker dykningen här är i likhet med Mabul, allt smått finner man här, ett fotografernas ”Mecca” och perfekt för eftermiddags och nattdyk. En mycket betydelsefull faktor är närheten till Sipadan som i likhet med Mabul ligger inom bekvämt räckhåll.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Utfärder

Boende