Hong Kong Island DeLuxe tur

 

Upplev Asiens klassiska metropol Hong Kong med oss.

På denna intressanta och trevliga heldagstur ser och upplever du det mesta av Hong Kong. En spännande och trevlig dag där vi rör oss över hela Hong Kong. En tur för dig som vill få en heltäckande bild av Hong Kong.
En verkligt trevlig dag och ett fint äventyr för hela familjen, inklusive transporter guide och lunch.

Programmet: Heldagstur med guide och Lunch

Olika livsåskådningar och kampsporter har i Kina sammanvävts till ett slags semi-religioner utövade i olika Kinesiska tempel. Livsåskådning och kroppskultur samt försvarstekniker har sammanväxt till en enhet här.

Vi börjar med ett besök i det kända ”Man-Mo”-Templet, här grundades uttrycket ”material art” Templet är och ligger vackert, känt även för sina mässings dekorationer och särpräglad inredning.

Hong Kong-ön är avlång med en bergsrygg i mitten. På Sluttningen och utmed havet har man byggt staden. En stor attraktion är ”Tram –Train” som går nerifrån stan ända upp till Victoria Peak som är Kowloons högsta punkt 428 meter. Här har man en otrolig utsikt över hela Hong Kongs enorma skyskrapor och Victoria Harbour. På avstånd ses Kowloon med sina vackra gröna kullar. Det ges gott om tid för dig som vill fotografera.

Härifrån tar oss guiden med bil till en intressant fiskeby ”mitt i stan” Aberdeen Village. En upplevelse man inte får någon annanstans i världen. Därefter besöker vi en juvelerarfabrik för att se kinesiskt konsthantverk på
högsta nivå.

Vi provar den Klassiska ”Dim Sum-Lunchen””Jumbo floating Restaurant”som är världsberömd. Restaurangen är ett ”måste i Hongkong och välbesökt av kungligheter och presidenter. Queen Elizabeth II, John Wayne, Tom Cruise, och många fler har ätit Dim Sum här.

Efter lunch avkoppling
Dagen avslutas med ett besök ”Stanley Market” ett shoppingparadis med högkvalitativa kinesiska varor blandat med kopior och annat. Här finns allt mellan himmel o jord.

 

 

 


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Resor till Kina

Utfärder i Kina