Hong Kong by night ”Laser show”

 

Kvällen höjdpunkt  ” Symphony Of Lights”  världens största laser show.

Interaktiv belysning på de 44 största skyskraporna på både HongKong och Kowloonsidan. En fantastisk upplevelse till vacker symfonimusik.


Vi börjar med den världsberömda  Temple Street Market,

Pröva lyckan (pruta gäller)., kanske finner du en spännande minnessak. Folklivet är pulserande och varor av alla slag finns att köpa. Även exotisk kinesisk natumedicin, som torkade ormar, örter etc. Ginseng säljs som kilovara. Urvalet är stort och priserna låga

Efter en timma hoppar vi på en dubbeldäckare utan tak för en spektakulär resa genom centrala Hong Kong by night. Höghus som sträcker sig till himlen och neonbelysning överallt så gatlampor är överflödiga. Av världen 10 högsta bygnader finns 4 i Hong Kong. Verkligen hissnande att sitta där och titta uppåt husfasaderna

Detta blir en kväll att minnas!

Följt av en underbar hamn kryssning på lyxiga kryssningsfartyget Bauhinia för att njuta av staden och maten med en magnifik ljus och ljud show från havssidan.
Buffémiddag serveras ombord med rätter både i Internationell och Kinesisk stil. Både  till och efter maten, bjuds vi på högklassig artistunderhållning och musik.

Ljus showen är upptagen i Guinnes Rekordbok som världens största Laseshow.
En interaktiv show med klassisk musik, där ljuseffekter och musiken visas upp i samklang. Rekommenderas


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Resor till Kina

Utfärder i Kina