Genting Highlands ”The city of entertainment”

 

Ett härligt äventyr för hela familjen

Res med vår guide till Genting Highlands på en trevlig dag ägnad åt äventyr och nöjen.

Kuala Lumpur är kringgärdat av berg och bara 50 km från city ligger Genting Highlands. Detta är KL´s nöjesplats, en eftersökt utfärd som glädjer både vuxna och barn. Det höga läget på berget (1,800 meter) ger ett klimat som liknar en fin svensk sommar med ca 22-23 grader som kontrast till stadens tropiska hetta. Detta blir en härlig dag för hela familjen.

Guiden kör er till bergets fot varifrån vi tar linbanan upp över ångande tropisk djungel med berg och floder. Bara resan med linbanan är värd hela turen, men väl framme hittar vi ett riktigt nöjesmecka. Kallad för  ” The City of Entertainment” och det finns det skäl för.
Här finns Kuala Lumpurs välkända kasino. Världens tuffaste berg o dalbanor, bla den berömda ”Double loop” ”corkscrew” och ”roller coaster”. Berg och dalbanor som man annars inte ser utanför Amerika.
Dessutom en vattenpark som barnen kommer att älska. Ett gigantiskt nöjesfält med ”The X-Pedition Wall”, ”Van Helsing ride”, ”SnowWorld”, ”Genting Malaysia Sky Venture” och ”Ripleys” bara för att nämna några av av höjdpunkterna som  förgyller er Malaysia resa.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Utfärder Kuala Lumpur

Utfärder Kuantan