Gayana Eco Resort – Borneo

 

Gayana är ett exklusivt val! Unna dig att vara här ett par dagar

Hela anläggningen är nyligen restaurerad. En lyxig turistanläggning med eget SPA och de flesta faciliteter. Besökarna bidrar genom sin närvaro till att bevara korallreven och den unika miljön.  Det finns bara 6 sådan anläggningar i världen. Alla bungalows står på stolpar på korallrevet.  Alla vattenaktiviteter finns. Ge ditt bidrag till den marina forskningstationen genom att besöka ön!

Gayana Eco Resort är egentligen en utveckling av nationalparkens marina forskningscenter. MERC Marine Ecology Research Centre, dit du är välkommen på ett besök. Anläggningen bygger på det faktum att den är varsamt anlagd direkt på ett korallrev. Miljön är fantastisk, en sk. Water Village. Du kan sitta på uteplatsen till din bungalow och se de vackra korallfiskarna rakt under dig. Alla bungalows är lika invändigt men har tre olika lägen Sea View, Lagun View och  Jungle View.
På ön finns fina men smala märkta gångvägar genom tät djungel över berg och dalgångar. Här finns ett rikt djurliv med en mångfald av fåglar, små apor och andra djur. Alla typer av vattensporter finns tillgängliga. Man kan hyra kanot, vindsurfa, sportdyka mm.  Att aktivera sig här lönar sig för det finns mycket att upptäcka.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Utfärder

Boende