Eldflugor-middag-äventyr

 

Res med oss till Kuala Selangor, en oförglömlig tur med eldflugs-safari

En spännande och annorlunda utfärd där vi ger oss ut med båt på en flod från en isolerad kinesisk by. Här är ett unikt tillfälle för dig att se tusentals eldflugor i verkligheten. Njuta av en god sea food middag som ett trevligt avbrott fån din vistelse i Kuala Lumpur

Vår guide hämtar upp er från hotellet i Kuala Lumpur och kör ca 90 minuter genom jordbrukslandskap och oljepalmsodlingar till en isolerad fiskeby. Byn har fått sitt namn av flodenoch kallas ”Kuala Selangor”.

Här bekantar vi oss med omgivningarna och ser hur folk i den lilla kinesiska fiskebyn lever sitt liv. Här lever man i huvudsak av fiske och om man någonstans kan få riktigt färsk fisk så är det här. Därför bjuds du till bords på en lokal restaurang utmed floden för att smaka på deras husmanskost som för oss upplevs som unika delikatesser.
Efter middagen ger vi oss ut med båt på en liten safari för att se alla eldflugor som lever här i 100-tusental. Eldflugorna sitter på buskar och träd i strandkanten och lyser upp dessa som julgranar. De avger ett mycket starkt sken, en fantastisk upplevelse.
Vi avslutar med en kort vandring i byn innan hemresan till Kuala Lumpur


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Malaysia

Utfärder Kuala Lumpur

Utfärder Kuantan