Dykkryssning runt Bay Islands

 

Upplev ”Liveaboard” på vår fina kryssningsjakt Celebes Explorer

Följ med till SIPADAN och omgivande öar ombord på fina Celebes Explorer.  Här erbjuder vi dig dykning i absolut världsklass. Vi kryssar i välkända ”The Deep Blue Triangle” som inte bara omfattar världsberömda Sipadan utan även 20 öar till samt 100-tals korallrev. En marin miljö helt unik i världen. Stora delar är idag skyddad marin nationalpark som i sin tur nyligen utsetts som ett världsnaturarv.

På våra kryssningar ingår allt
Vi dyker så mycket som möjligt och får utsökt god mat mellan dyken.
Celebes Explorer är en stor båt med fina hytter. Jämfört med en bungalow på land naturligtvis något trängre men ger en annan känsla. Dykningen blir bekväm och det är skönt på en båt. Upplevelsen blir mycket mer intensiv, inte för att man dyker så mycket mer men allt intresse och uppmärksamhet ägnas i huvudsak åt dykningen.
Kryssningarna finns på 3, 4, 5, 6 och 7  dagar.
Därför har du stora möjligheter att pussla in några dagar på båten i ditt program. Möjlighet för kombinationer med både kryssning samt ett par dagar på valfri ö ger naturligtvis optimal utdelning. Lankayan Island är då ett bra val då ön ligger utanför kryssningsområdet. Hemmahamn för kryssningbåten är Semporna.


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Utfärder

Boende