BORNEO MED DJUR OCH DYK

guest9aAllt har funkat bra med transporter och boenden
Första hotellet väldigt fint och bra service.. men brandlarmet gick så vi fick gå 20 Trappor ner. (det visade sig vara en övning som tur var)
Sepilok Orangutangcentret och lodgen bjöd på fina upplevelser. Vi besökte också solbjörnscentret… Vi besökte även rainforest discovery, också det en fin upplevelse..

Sakau Resorten var verkligen fin. Maten god och standarden bra. Vi har varit många turer i djungeln och sett en massa vilda djur.
Bilturen till semporna var dryg och stressig bla pga en ofokuserad chaufför..
Hotellet i Semporna var en märklig upplevelse på många sätt..
Resan till Mabul gick bra men intill vårt hotell finns lokalbefolkning som skräpat ner otroligt. Först fick vi ett rum med fläkt men vi fick sedan byta rum till ett med aircond som vi ville ha från början och det kändes bättre. Annars  var resorten bra och serverade god mat. Bra och hjälpsam personal
Dykningen har varit suverän. Vi träffade på andra resenärer som åker med er och de hade hamnat på en fantastisk ö och var jättenöjda (Lankayan Island)
StopOver i Kuala Lumpur; Vi har ätit gott på gatan med en massa olika uterestauranger med alla möjliga rätter.. Stadsrundturen var bra.
Allt har klaffat i KL.. supersmidig hämtning på flygplatsen, trevlig chaufför och Federal var ett fint hotell..
På det stora hela har vi haft en fantastisk resa😊vi har träffat många nya dykvänner👌🏻
Vi hörs!
Petra & Rebecka


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook