14 dagar Island Jumping -Malaysia

 

islandjumpingPROGRAM:

Dag 1. Utresa

Dag 2. Ankomst Kuala Lumpur, vår guide möter. Transfer till Federal hotell som ligger på ströget mitt i centrum, med allt inom gångavstånd. Roterande restaurang på 18:e våningen. Dagen fri. Kanske ni vill vila ut vid poolen efter den långa resan.

Dag 3. På förmiddagen visar er privata guide runt er i stan. Resten av dagen fri. Kanske ni vill se Chinatowns brokiga folkliv och spännande utbud av varor? I ert hotells närhet finns även flera av världens största köpcenter, tex. ”Pavillion” och strax bokom hotellet ligger ”Time square” 8 våningars köpcenter bara för elektronik. Datorer-telefoner till fyndpris.

Dag 4-6. Paradisön Redang är vårt mål. Här är sanden kritvit och vattnet kristallklart. Korallreven är underbara med alla vackra korallfiskar, precis som på Maldiverna. Vi bor på en liten exklusiv resort direkt vid sandstranden.

Dag 6-9. Vi byter nu ö till välkända Langkawi. Logi på strandhotell på bästa stranden 3 nätter. Här finns ett rikt urval av restauranger mm. Två trevliga utfärder ingår, Linbana upp till toppen av Langkawis högsta berg, naturen är vacker med vattenfall och med rikt djurliv, med apor mm. Vi gör även en båttur för att se mangrove och stora kungsörnar.

Dag 9-13. Dags för ö nr 3. Vi besöker Penang som är som ett levande museum från Kolonialtiden. Georgetown med sina låga hus är välkänt för sin chinatown där ”street art” blivit världsberömt. Vi åker ut till den bästa stranden och bor på flotta Flamingo hotell.

Vi hinner även med att göra en ö-rundtur där vi bla besöker det kända kinesiska ormtemplet. Ormarana är munkarnas husdjur och det är stora kobror i hundratal. Trots att de är giftiga är de helt tama och biter inte munkarna hur de än handskas med dem.

Här på Flamingo kan du bada i havet eller poolen, båda lika inbjudande. Vad du än väjer blir det sköna dagar med sol o bad. På kvällarna är området ett stort nöjescentrum-

Dag 13. Slutligen sent på eftermiddagen transfer till flygplatsen och hemresa.

Dag 14. Åter på svensk mark

 


Kontakta oss

Om du har några frågor så tveka inte att kontakta oss:

Telefontid: 12 - 18

Ring: 08 - 648 81 70

E-post: [email protected]

Skype status

Borneo (Malaysia)

Malaysia

Följ oss på Facebook